Pogosta vprašanja

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

O FertilityCare sistemu

FertilityCare je sistem, s pomočjo katerega se naučite opazovati in beležiti znake plodnosti in spremembe, ki se dogajajo v menstrualnem ciklusu. Te spremembe kažejo na to, ali reproduktivni sistem deluje normalno ali ne. Kažejo tudi na ovulacijo in druge pomembne dogodke. Za razliko od drugih načinov naravnega načrtovanja družine je opazovanje in beleženje znakov plodnosti pri FertilityCare sistemu standardizirano - to pomeni, da se vse ženske opazujejo na enak način in tudi na enak način beležijo znake plodnosti. Tako vsaka ženska govori »isti jezik plodnosti«, kar olajša komunikacijo med ženskami, pari in zdravniki, ki razumejo FertilityCare sistem.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

O učenju sistema

Literatura je lahko v pomoč, vendar ne more nadomestiti osebnega spremljanja v času učenja. Vsaka ženska je edinstvena v svoji situaciji. Svetovalci FertilityCare so usposobljeni za svetovanje, kako v konkretni situaciji zanesljivo uporabiti metodo, četudi v primeru nerednih ciklusov ali različnih življenjskih situacij. Metode FertilityCare pa se ne da naučiti drugače kot preko svetovanja, kar omogoča, da se dobro in pravilno naučite metode, da dobite zaupanje v svoja opazovanja in sistem tudi zanesljivo uporabljate. Prednost je tudi ta, da imate vedno na voljo osebo, na katero se lahko obrnete.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

O NaPro zdravljenju

Natural Procreative Technology je reproduktivna znanost, ki deluje kooperativno z naravnim ciklusom plodnosti. Razvit je bil na osnovi standardiziranega sistema FertilityCare. Uporablja se za diagnosticiranje in zdravljenje ginekoloških in reproduktivnih težav, kot je npr. neplodnost, spontani splavi, neobičajne krvavitve in številne druge težave.