O nas

Happy family jumping

FertilityCare

SLOVENIJA

Leta 2011 smo prinesli FertilityCare sistem v Slovenijo in kasneje ustanovili tudi prvi FertilityCare center.

Nahajamo se na Brezovici, Cesta v Log 11. Smo ekipa strokovno usposobljenih svetovalk za poučevanje FertilityCare sistema. V okviru našega centra delajo tudi zdravniki, ki so usposobljeni za zdravljenje z NaPro tehnologijo.

 

TUKAJ SMO, DA VAM POMAGAMO

Naša ekipa

Vse svetovalke smo se usposabljale po programu FertilityCare Practitioner, zdravniki pa po programu FertilityCare Medical Consultant, oboje pod okriljem Pope Paul VI. inštituta iz Omahe v Ameriki. V svojem delu se redno izpopolnjujemo, hkrati pa izkušnje pridobivamo v sodelovanju z drugimi centri v Evropi in po svetu. Zavezani smo rednemu izpopolnjevanju in etičnemu kodeksu.

Petra Lukan

Petra Lukan

Uni. dipl. soc. pred., FCP

Svetovalka za FertilityCare in vodja FertilityCare centra Slovenije. Svetovalka je od septembra 2014. Je vodja FertilityCare centra Slovenije. Svoje navdušenje in znanje o naravnem načrtovanju družine ter spremljanju ženskega zdravja želi deliti naprej.

Maja Vovk

Maja Vovk

Mag. farm., CFCP

Svetovalka za FertilityCare in predstavnica Slovenije v evropskem združenju FertilityCare centrov. Trenutno sprejema nove klientke samo prek skypa. Je mama 4 otrok. Svetovalka za FertilityCare je od septembra 2011. “Spoznanje, kako slabo ženske poznamo svoja telesa in kako prehitro posegamo vanje, me je vodilo do odločitve, da svojo poklicno pot usmerim v izobraževanje žensk in parov na področju plodnosti in naravnega zdravljenja. Pri delu mi poleg strokovnega znanja pomagajo tudi lastne izkušnje, zaradi katerih se lažje vživim v situacije in stiske, s katerimi se soočajo pari. Sama sem izkusila, kaj pomeni doživeti spontani splav, prav tako pa sem tudi na sebi preizkusila NaPro zdravljenje, saj je eden od mojih otrok NaPro dojenček. Ker želim, da bi bila dekleta bolje poučena o odraščanju in menstrualnem ciklusu, vodim tudi delavnice za odraščajoča dekleta, kar mi je še posebej v veselje.”

Andreja Lenart

Andreja Lenart

Mag. farm., FCP

Svetovalka za FertilityCare. Je mama 4 otrok. Trenutno ne sprejema novih klientk.

Doc. dr. Janez Rifel

Doc. dr. Janez Rifel

Dr. med., spec. druž. med., NFPMC

NaPro zdravnik, docent Medicinske fakultete v Ljubljani. Je oče 6 otrok. Od leta 2014 je docent na Katedri za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani. NaPro zdravnik je od septembra 2013. Z ženo že več kot 10 let živita po naravnih metodah, od leta 2014 je to FertilityCare. Za NaPro zdravljenje se je odločil, ker je strokovno in učinkovito ter v skladu z učenjem Rimokatoliške Cerkve.

Dr. Milena Igličar

Dr. Milena Igličar

Dr. med., spec. gin., NFPMC

NaPro zdravnica. Je mama 5 otrok. Dela v ginekološki ambulanti in se uvaja v NaPro zdravljenje.

POVEŽIMO SE

Potrebujete našo pomoč? Navežite stik z nami!

Smo ekipa strokovno usposobljenih svetovalk za poučevanje FertilityCare sistema,
ki delamo pod okriljem edinega FertilityCare centra Slovenija že od leta 2011.

V okviru našega centra delajo tudi zdravniki, usposobljeni za zdravljenje z NaPro tehnologijo.

IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Prijavite se na brezplačen posvet